Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

APARTAMENTY "CENTRUM" ZAKOPANE- ścisłe centrum miasta,darmowe: WI-FI,PARKING i wiele innych...

Adres obiektu Kościuszki 15, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Jadwiga Urbańczyk
Dodano: 2014-02-14
Pobyt od: 2013-08-22 do 2013-08-26
 
 
    

Lokalizacja super,obsługa też.Fajne, milutkie i czyściutkie pokoje.


 
 

Piotr z Poznania
Dodano: 2013-04-07
Pobyt od: 2013-03-28 do 2013-04-03
 
 
 

super warunki/czyściutko/komfort za przyzwoite pieniądze, samo centrum miasta, wszędzie blisko,serdecznie polecamy


 
 

Iza Rafał
Dodano: 2012-07-24
Pobyt od: 2012-07-15 do 2012-07-21
 
 
    

Polecam apartament A3 na poddaszu. Była nas 4, a otrzymaliśmy apartament dla 6 osób w cenie 4:) Córka zadowolona, bo miała swoj pokój dla siebie. Polecam za przytulność pokoi, czystość, bliskość do Krupówek i za przyjazną obsługę. Pozdrawiam.


 
 

Iwona
Dodano: 2012-07-19
Pobyt od: 2012-05-14 do 2012-05-17
 
 
    

Serdecznie polecam! Byłam z rodziną i małym dzieckiem. Pan polecił mi większy pokój (Apartament C1 zamast C4), gdyż miał on trochę więcej miejsca w sypialni na wstawienie łóżeczka :-) Bardzo profesjonalne podejście. Pokoje tak jak na zdjęciach w Interniecie. Bardzo czysto! Blisko do Krupówek i sklep Biedronka po drugiej stronie :-)


 
janusz
Dodano: 2011-09-10
Pobyt od: 2011-09-01 do 2011-09-05
 

własnie wróciliśmy z Zakopanego z Apartamentów Centrum ,super obiekt, w samym centrum miasta, wszędzie blisko a przede wszystkim super czystość w apartamentach, serdecznie polecam wszystkim!!!!!


 
Ania Kosakowska
Dodano: 2011-07-06
Pobyt od: 2010-06-26 do 2010-07-03
 

Bardzo polecam, co prawda spalismy juz rok temu, ale za to cały tydzień, zdjęciA oddają w pełni stan faktyczny, czysto, przytulnie i wszędzie blisko, dla nas najwazniejsze było blisko dworca i w miarę do Krupówek i tu lokalizacja rewelacyjna jest. Bardzo Polecam.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie